Hulvaton video: Tämä koira ei TODELLAKAAN halua pesulle

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jotkut lemmikkikoirat eivät juurikaan nauti kylpemisestä ja ne pyrkivätkin välttelemään sitä kaikin keinoin. Karvaturrit saattavat esimerkiksi piiloutua omistajiltaan, kun he aavistavat vetisen kylpyhetken olevan ovella.

Verkossa julkaistiin äskettäin hauska kuva koirasta, joka nautti kylpyhetkestään vesiastiassa. Nyt verkossa naurattaa erään toisen koiran toimet, sillä taannoin julkaistulla nettivideolla nähdään, kuinka jättimäinen hauva pistää niin sanotusti hanttiin emännälleen välttääkseen kastumisen.

Kiinanpystykorva-rotuinen koira muun muuassa makaa jähmettyneenä lattialla, vaikka hänen emäntänsä yrittää saada karvaturrin liikkumaan suihkutiloja päin. Kylpyhetkeä vastustava koira myös karkaa omistajansa käsistä, jolloin nainen tarttuu lemmikkiään etutassuista ja alkaa raahaamaan tätä suihkutiloja kohti. Lopulta kylpemistä kammoksuva hauva joutuu tyytymään kohtaloonsa.