Äiti ja lapset riisuutuivat alastomaksi koulun edessä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ihmetellään parhaillaan tapausta, jossa äiti ja kolme hänen lastaan pidätettiin koulun edustalla. He joutuivat ongelmiin, koska riisuivat itsensä keskellä päivää alastomaksi yleisellä paikalla.

Philadelphiassa asuva 44-vuotias perheenäiti Sara Whitfield sekä hänen 23- ja 22-vuotiaat tyttärensä ja 14-vuotias poikansa olivat saapuneet perjantaina iltapäivällä Upper Darby High School -koulun edustalle huutelemaan uskonnollisia iskulauseita osana kristillistä protestia. He huusivat esimerkiksi ”Jumala on suurin”.

Lopulta koko perhe riisui itsensä alastomaksi. Kovin pitkään nakuilu ei jatkunut, sillä paikalle hälytetyt poliisit ottivat tilanteen pian haltuunsa ja pidättivät alastomana protestoineen perheen. Myöhemmin poliisi vahvisti Fox-uutisille, että perhe kuuluu äärikristilliseen Project 215 -liikkeeseen.