Räppäri löysi poikkeavaa käyttöä strippareille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu poptähti Akon tunnetaan hiteistään Smack That, I Wanna Love You ja Lonely. Mies työstää parhaillaan uutta Stadium-albumiaan, jonka on määrä ilmestyä tämän vuoden aikana.

Aiemmin Akonin uutisoitiin haluavan olla ensimmäinen musta James Bond ja hänen toivovan Bond-tytökseen laulaja Nicole Scherzingeriä. Nyt Akon on tunnustanut käyttävänsä erikoista keinoa uuden musiikkinsa testaamiseen. Senegalilais-amerikkalainen laulaja nimittäin kertoo kuunteluttavansa monet kappaleensa strippareilla.

– Suuri osa musiikkikappaleistani on testattu strippiklubeilla. Olen vakavissani. Smack That, I Wanna Love You – kaikki nämä biisit on soitettu ensiksi siellä. Jos stripparit hyväksyvät musiikkini, se toimii myös radiossa, kertoo Akon TMZ-sivuston videolla.

Poptähti tuntee ilmeisesti vetoa strippareihin, sillä hän on jopa tapaillut sellaista vuonna 2010. Miehen rakkauselämä on herättänyt muutoinkin aiemmin kohua, sillä hän on tunnustanut kannattavansa moniavioisuutta. Vuonna 2006 mies tunnusti hänellä olevan kolme vaimoa.

Akon, oikealta nimeltään Aliaune Thiam, nousi julkisuuteen Trouble-debyyttialbuminsa myötä. Mies on nuoruudessaan joutunut lain kanssa ongelmiin ja ollut jopa vankilassa ennen kuuluisuuttaan. Vuonna 2005 artisti perusti oman levy-yhtiönsä Konvict Muzikin. Akon teki viime vuosina yhteistyötä myös edesmenneen MIchael Jacksonin kanssa. Hän esiintyi yhdessä popin kuninkaan kanssa Hold My Hand- ja Wanna Be Startin’ Somethin’ 2008 -kappaleilla.