Amy Childs riisui tyrmääviin mainoskuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Amy Childs lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on noussut seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Äskettäin hänet kiinnitettiin myös Ultimo-merkin alusvaatemalliksi.

Amy Childs on kuvattu myös viime aikoina useasti Britannian yöelämässä julkkisystäviensä kanssa. Tällä kertaa Amy on kuitenkin riisunut rahasta, sillä hänet on kiinnitetty Ultimo-alusvaatemerkin uuden malliston mainoskasvoksi. Mallisto on tulossa myyntiin ainoastaan Target-ketjun myymälöissä.Kuva: UltimoKuva: Ultimo

20-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa.