Muistatko Aqua-yhtyeen? Laulaja paljasteli keikalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvun loppupuolella suomalaisiakin vauhdikkaasti tanssittanut tanskalaisnorjalainen Aqua-yhtye teki taannoin paluun. Barbie Girl -discoklassikostaan tunnettu yhtye on nyt keikkaillut Australian Sydneyssä.

HiFi-klubilla Aqua tarjosi katsojille tuttujen ysärihittien lisäksi myös runsaasti silmänruokaa, kun dancepumpun laulajalla oli yllään hyvin niukka asu, jonka läpi rinnat kaiken lisäksi näkyivät.Kuva: SplashKuva: Splash

Aqua julkaisi aikoinaan kaksi albumia, Aquariumin vuonna 1997 ja Aquariuksen vuonna 2000. Pari vuotta sitten vuorossa oli kokoelmalevy. Yhtye hajosi vuonna 2001, mutta palasi yhteen viime vuonna muutamaa keikkaa varten. Paluun keikkalavoille Aqua teki vuonna 2009 ja on sittemmin keikkaillut ympäri maailmaa.

Aqua on Tanskan kaikkien aikojen menestynein yhtye. Sen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 28 miljoonaa kappaletta ja sen sinkut ovat olleet listojen ykkössijoilla yli 35 maassa. Yhtye tunnetaan Barbie Girl -hitin lisäksi muiden muassa kappaleista Around The World, Lollipop, Turn Back Time ja Cartoon Heroes.