Urheilutähti hakkasi naisen bileissä?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalaista jalkapalloa pelaava Brandon Marshall pelaa nykyisin Chicago Bears -joukkueen riveissä. Yksi hänen joukkuetovereistaan on realitytähti Kristin Cavallarin kihlattu Jay Cutler. The Beast -lempinimen NFL-uransa myötä saanut Marshall sairastaa persoonallisuushäiriötä.

Nyt 27-vuotiaan futistähden bileillan uutisoitiin päättyneen rajusti. Brandon Marshallin nimittäin väitetään lyöneen nuorta naista kasvoihin erään yökerhon edustalla New Yorkissa. 24-vuotias Christin Myles -niminen nainen väittää futistähden lyöneen hänelle mustan silmän baaritappelun aikana.

Futispelaajan asianajaja Harvey Steinberg on kiistänyt tapahtuneen ja hän on kertonut julkisuuteen eri version bileillan tapahtumista. Asianajajan mukaan Marshall oli ajautunut keskelle baaritappelua Michi-vaimonsa kanssa. Futistähti oli yrittänyt poistua rakkaansa kanssa kärjistyneen riidan keskeltä, jolloin joku oli heittänyt hänen vaimoaan pullolla kasvoihin. Poliisi tutkii parhaillaan väkivaltaisen bileillan vaiheita.

– Marshall yritti poistua baaritappelusta, jolloin hänen vaimonsa sai pullon iskun kasvoihinsa. Hän loukkaantui vakavasti, tähden asianajaja kertoi The New York Post -lehdelle.

Brandon Marshall on ajautunut usein tekemisiin poliisien kanssa erinäiden rikostensa takia. Vuonna 2007 hänet pidätettiin tyttöystävänsä pahoinpitelystä epäiltynä. Viime vuonna futistähti kiidätettiin sairaalaan, kun hänen Michi-vaimonsa puukotti aviomiestään vatsaan riidan yhteydessä. Futistähti kärsii epävakaasta persoonallisuudesta eli rajatilahäiriöstä.