Demi Moore haluaa pettäjämiehensä takaisin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijätär Demi Moore on ollut viime aikoina otsikoissa elokuviensa sijaan lähinnä avioeronsa ja huolestuttavan laihtumisensa merkeissä. Aiemmin tänä vuonna hänet kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan päihderiippuvuuden takia.

Demi Moore pääsi äskettäin vieroitushoitolasta, jossa hoidettiin hänen syömishäiriöitään ja päihdeongelmia. Nyt 49-vuotiaan vieroitushoidon läpikäyneen näyttelijättären uutisoitiin haikailevan ex-miehensä Ashton Kutcherin perään. Lähteiden mukaan tähti ei ole nimittäin vielä päässyt ylitse aviomiehestään, joka jäi kiinni pettämisestä.

– Demi haluaa Ashtonin takaisin. Hän ei ole todellakaan unohtanut Ashtonia, sillä hän on edelleen täysin riippuvainen Ashtonista ja tämän seurasta, lähde kertoi Grazia-lehdelle.

Miehen puolikkaat -sarjan komistuksen tiedetään vierailleen Demi Mooren luona tämän vieroitushoidon aikana. Tähtinäyttelijä on myös pitänyt Demiin tiiviisti yhteyttä avioerouutisenkin jälkeen. Pariskunnan erohakemus ei ole vielä astunut voimaan.

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti vaimoaan viime vuonna 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja he päättivätkin pian yhteiselonsa. Moore ja Kutcher ehtivät olla naimisissa kuusi vuotta. Kolmesti naimisissa olleella näyttelijättärellä on kolme tytärtä avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.