Gallagher kiidätettiin sairaalaan – sai sydänkohtauksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen koomikko Gallagher tunnetaan parhaiten esityksistään, joissa mies murskaa vesimeloneita osana lavaesiintymistä. Mies, oikealta nimeltään Leo Anthony Gallagher, oli 80-luvun suosituimpia koomikoita ja teki yhteensä 14 komediaohjelmaa Showtime-televisiokanavalle.

Gallagher listattiin vuonna 2004 sadan kaikkien aikojen parhaan koomikon joukkoon. Viime vuonna mies joutui otsikoihin, kun hän sai pienen sydänkohtauksen lavalla kesken esityksensä Minnesotassa. Nyt mies on jälleen saanut sydänkohtauksen Texasissa ennen esitystään.

65-vuotias tähti oli valmistautumassa illan esitykseen, kun hän tunsi kovia rintakipuja. Tähti vietiin sairaalaan, jossa hän viettää seuraavat pari päivää lääkäreiden valvonnassa. TMZ-sivuston mukaan miehellä diagnosoitiin keskivakava sydänkohtaus.

Gallagherin ura alkoi komediaklubeilla, joihin mies suunnitteli omia esityksiään. Hänen kuuluisin sketsinsä on Sledge-O-Matic, jossa mies murskaa erilaisia esineitä kuten vesimeloneja. Viime vuosina mies on esittänyt joitain vitseja, jotka yleisö on tulkinnut rasistisiksi ja homofobisiksi. Gallagher on myös hakenut Kalifornian kuvernööriksi vuonna 2003 ja sai äänestyksessä yllättävät 5466 ääntä.