Toisenkin Mad Men -seksipommin rintava kuva hakkeroitiin nettiin – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Aiemmin tässä kuussa kohistiin Mad Men -kaunotar Christina Hendricksin rohkeista kuvista, jotka päätyivät hakkeroinnin jälkeen vääriin käsiin. Rohkein kuvista osoittautui pian väärennökseksi. Nyt myös kollega January Jones on joutunut hakkeroinnin uhriksi.

Näyttelijättären kännykällä otettu rohkea kuva on nimittäin julkaistu verkossa. Kuvassa uhkea kaunotar poseeraa pitsisissä alusvaatteissa, jotka on nähty hänen yllään X-Men-elokuvassa. January Jones ei ole kommentoinut hakkerointikohua julkisuudessa. Katso kuva tästä.

January Jones on ollut rooliensa lisäksi otsikoissa myös seurustelujensa merkeissä. Muutama vuosi sitten hän seurusteli nimittäin kolmen vuoden ajan laulaja Josh Grobanin kanssa. Sitä ennen hänen käsipuolessaan oli niin ikään kolmen vuoden ajan Ashton Kutcher, joka erosi äskettäin vaimostaan Demi Mooresta.