Televisiotähti antoi pikkutyttönsä tehdä tatuoinnin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-julkkis Jesse James tuli ympäri maailmaa tunnetuksi viimeistään petettyään näyttelijä Sandra Bullockia pornotähden kanssa. Pettäjämies sormusti viime vuonna tatuointimalli Kat Von D:n, mutta sittemmin on-off -pariskunta erosi

Jesse James sai vuonna 2008 kahdeksanvuotiaan Sunny-tyttärensä yksinhuoltajuuden. Nyt 42-vuotias televisiotähti on viettänyt tyttärensä kanssa aikaa tatuointiliikkeessä. Lukuisista tatuoinneistaan tunnettu Jesse James nimittäin antoi tyttärensä tatuoida hänen käsivarteensa Sunny-nimen. Televisiotähti julkaisi ikimuistoisesta tapahtumasta kuvan Twitter-blogissaan.

– Näin vietetään kevätlomaa isän kanssa, Jesse James kirjoitti Twitter-blogissaan.Kuva: Twitter

Jesse Gregory James on yhdysvaltalainen televisiopersoona. Hän on juontanut muiden muassa sarjoja West Coast Choppers, Jesse James is Dead Man, Monster Garage ja Motorcycle Mania. Miehellä on kolme lasta, yksi poika ja kaksi tytärtä. Toisen tyttäristä hän sai ex-vaimonsa Janine Lindemulderin kanssa. Vuonna 2005 Jesse James avioitui Sandra Bullockin kanssa, mutta erosi viiden vuoden avioliiton jälkeen.