Jonah Hillillä yöllinen tapa: ”Kutsumme sitä akuankkailuksi”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä-koomikko Jonah Hill teki ensimmäisen roolinsa valkokankaalla vuonna 2004 elokuvassa I Heart Huckabees. Sittemmin komediaa rakastava hauskuuttaja onkin tuonut hymyn miljoonien kasvoille elokuva toisensa jälkeen. Tähti oli taannoin useasti otsikoissa laihduttuaan vuodessa lähes 20 kiloa.

Nyt näyttelijä on kertonut oudosta tavastaan, joka hänelle on muodostunut. WENN-uutistoimiston mukaan Hill kertoo, kuinka on lähiaikoina ollut usein juhlimassa tulevan 21 Jump Street -elokuvansa promoamisen yhteydessä. Näiden railakoiden iltojen jälkeen tähti kertoo menevänsä nukkumaan yllään bokserit ja hihaton paita. Nämä vaatekappaleet yllään mies ei kuitenkaan herää.

– Herään seuraavana aamuna ja ylläni on kauluspaita, solmio, ei ollenkaan housuja tai alushousuja, sukat jalassa sekä juhlakengät täydellisesti sidottuina. Kutsumme sitä akuankkailuksi, selittää komediatähti.

Hill kertoo näin tapahtuneen jo kuusi kertaa viimeisten viikkojen aikana. Näyttelijää itseään kummastuttaa asiassa eniten se, että herätessään hänellä on aina yllään juhlavaatteet – mutta ei ollenkaan housuja.

Kaliforniassa varttunut Jonah Hill teki äskettäin ensimmäisen draamaroolinsa Moneyball-elokuvassa näyttelijä Brad Pittin rinnalla. Suosikkikoomikon roolityö elokuvassa palkittiinkin viime kuussa Oscar-ehdokkuudella. Jonah tunnetaan myös lukuisista muista elokuvista kuten Superbad, Paksuna, Funny People ja Get Him to the Greek. Hän on myös ohjannut esimerkiksi laulaja Sara Bareillesin musiikkivideon Gonna Get Over You.