Julia Robertsin sensuroi elokuvansa lapsiltaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Julia Roberts tähditti taannoin elokuvia Valentine’s Day ja Eat Pray Love, jotka molemmat menestyivät valkokankaalla. Tänä vuonna Hollywoodin tähtikaunotar tullaan näkemään muun muuassa Kerro, kerro kuvastin -elokuvassa, jossa Roberts näyttelee Lumikki-sadun pahaa kuningatarta.

Julia Robertsilla on aviomiehensä Danny Moderin kanssa neljävuotiaat kaksoset Hazel ja Phinnaeus. Nyt 44-vuotias näyttelijätär kertoi, ettei hän anna lastensa katsoa hänen elokuviaan. Tähden mukaan heidän kotonaan on nimittäin tiukat säännöt elokuvien katselusta, sillä Roberts ei esimerkiksi halua lastensa näkevän häntä pahan kuningattaren roolissa Kerro, kerro kuvastin -elokuvassa.

– Mielestäni lapseni ovat liian nuoria näkemään minut siinä roolissa. Meillä on kotona tarkat säännöt elokuvien katselusta, Roberts kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Näyttelijätär haluaakin kannustaa lapsiaan mieluummin lukemaan kuin katsomaan elokuvia. Tähti kertoi, että hän yleensä lukee lapsilleen kirjoja ennen nukkumaanmenoa. Julia Roberts on seurustellut ennen avioliittoaan muun muuassa näyttelijöiden Matthew Perryn, Richard Geren, Benjamin Brattin ja Liam Neesonin kanssa.

Hollywoodissa liikkuvien huhujen mukaan Roberts suostui Valentine’s Day -elokuvaan, koska sen ohjaaja Garry Marshall teki hänestä aikoinaan tähden. Hänet kiinnitettiin mukaan ensimmäisenä, joten muiden nimekkäiden supertähtien saaminen mukaan oli sen jälkeen normaalia helpompaa. Elokuvassa nähtiin myös muiden muassa Jessica Alba, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Ashton Kutcher, Taylor Lautner ja Taylor Swift.