Julkkistähdet myyvät itseään netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkikset tunnetaan erilaisista hyväntekeväisyystempauksistaan. Nyt One Direction, JLS, Olly Murs, Tinie Tempah ja joukko muita tähtiä myyvät itseään Twitter-palvelussa hyväntekeväisyyden nimissä. Sport Relief -tapahtuman vuoksi yli 100 julkkista tarjoaa erilaisia asioita faneilleen kaupattavaksi.

Tähdet tarjoavat faneille muun muassa tilaisuutta saada julkkis omaksi Twitter-seuraajaksi. Jotkin tähdet vievät faninsa jopa syömään hienoon ravintolaan, kuten brittiläinen huippumalli David Gandy, joka tarjoaa hänen seurastaan eniten tarjoavalle päivällisen lontoolaisessa huippuravintolassa.

H&M-muotitalollekin malliston suunnitellut vaatesuunnittelija Matthew Williamson laittaa huutokauppaan suunnittelemansa mekon. Näyttelijä Nick Frost tarjoaa fanille jopa osaa hänen seuraavassa filmissään, joten onnekkaalla huutajalla on mahdollisuus elämänsä tilaisuuteen elokuva-alalla.

Metro-sivuston mukaan Twitter-tapahtuma kestää tämän viikon torstaista sunnuntaihin. Hyväntekeväisyystempauksen avulla kerättyä rahaa käytetään auttamaan vaikeissa oloissa eläviä ihmisiä eri puolilla maailmaa.