Kim Kardashian raivostui törkeästä mainostaulusta – katso kuva

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Realityjulkkis Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi pornovideosta ja muhkeasta takamuksestaan, joka on rankattu pariinkin otteeseen myös julkkisnaisten parhaaksi. Nyt nainen on otsikoissa, sillä hänen kurvikkaan vartalonsa bikinikuvaa on käytetty luvatta mainostaulussa.

Kyseessä on, ironista kyllä, plastiikkakirurgisen klinikan mainos, kertoo TMZ-sivusto. Katso kuva tästä. Kurveistaan tunnetun realitytähden on pitkään spekuloitu hankkineen muotonsa leikkauksien avulla, mutta Kim itse on kieltänyt väitteet. Nyt hänen kuvansa on nähtävillä meksikolaisessa Mexicalin kaupungissa sijaitsevassa mainostaulussa.

Kim on nyt laittanut lakimiehensä hoitamaan asiaa, jotta luvaton mainostaulu saataisiin alas. Sivuston mukaan mainoksen takana oleva Victor Ramirez -niminen plastiikkakirurgi ei kysynyt realitytähdeltä lupaa tämän kuvan käyttämiseen. Kuultuaan kuvan käyttämiseen liittyvistä ongelmista, hermostunut lääkäri oli kertonut ottavansa asian tiimoilta yhteyden poliisiin.

– Selvästikään en ole puhunut Kim Kardashianin kanssa. Minulla ei ole hänen puhelinnumeroaan, meksikolainen Ramirez selitti sivustolle.

Kim kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella.