Kolmossisarukset ovat erottamattomia – silminnäkijät ihmeissään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme viime vuonna harvinaisesta tapauksesta, jossa eräät kaksossiskot synnyttivät esikoisensa vain minuuttien päästä toisistaan samassa sairaalassa. Amerikkalaissiskojen poikalapset nimittäin syntyivät vain 13 minuutin aikaerolla toisistaan. Nyt Britanniassa uutisoitiin eräiden kolmossisarusten uskomattomasta siteestä.

16-vuotiaat Jack, Katie ja Liam Rowe ovat nimittäin olleet erottamattomia syntymästään saakka. Staffordshiressä asuvat kolmoset ovat muun muuassa menneet joka päivä samaan aikaan kouluun identtisillä skoottereillaan. Kotikaupungissaan tunnetut kolmossisarukset ovat nyt myös aloittaneet työt samassa työpaikassa JCB-yhtiössä.

– Olemme olleet aina hyvin läheisiä ja hengailemme aina yhdessä. Meillä kaikilla on samanlaiset skootterit ja ajelemme niillä ympäriinsä. Haluamme myös tehdä töitä yhdessä, Jack Rowe kertoi The Daily Mail –lehdelle.

Kolmoset syntyivät keskosina vuonna 1995 keisarinleikkauksella. Vanhemmat Carol ja Dave Rowe ovat ylpeitä lapsistaan ja heidän välisestä siteestään. Isän mukaan ihmiset saattavat purskahtaa nauruun kaupungilla, kun he näkevät toisiaan muistuttavat kolmossisarukset skoottereidensa selässä.