Lääkärin seksisuhde paljastui – kiinni rysän päältä!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla erään opettajakaksikon seksisuhteesta, joka päättyi koston janoiseen suunnitelmaan. Jätetty naisopettaja nimittäin muun muuassa kirjoitti spraymaalilla haukkuja naimisissa olevan kollegansa ja salarakkaansa kodin seiniin.

Nyt eräs britannialainen lääkäri on joutunut kuulusteluihin seksisuhteestaan. 53-vuotias naimisissa oleva Huw Evans nimittäin jäi kiinni itse teossa seksin harrastamisesta nuoren sihteerinsä kanssa. Kolmen lapsen isä oli jäänyt kiinni työaikana tehdystä teostaan, kun sairaalan johtaja oli tullut tämän työhuoneeseen aktin aikana.

The Beacon -terveyskeskuksen johtajan Lisa Burtenshaw’in mukaan mies oli harrastanut seksiä sihteerinsä kanssa työhuoneensa sohvalla. Perhelääkärin mukaan hän ”vain ajautui” sairaalan vastaanottotiskillä työskennelleen naisen kanssa sänkyyn. Seksisuhteen tultua julki lääkärin vaimo haki avioeroa.

– Olin töissä tapahtuman aikaan, mutta en muista, miten ajauduin sänkyyn sihteerin kanssa. Se vain tapahtui ja olen niin pahoillani, Evans kertoi kuulusteluissa The Daily Mail -lehden mukaan.

Sairaalan johtajan mukaan tapaus eteni kuulusteluihin, sillä kyseinen sihteeri on myös perhelääkärin entinen potilas. Sittemmin selvisi, että perhelääkäri oli ollut jo kuukausien ajan ”kuumassa suhteessa” naissihteerin kanssa. Sairaalan työntekijöiden keskuudessa pidetty Huw Evans kertoi olevansa todella häpeissään seksisuhteen paljastumisesta.