Maksaisitko 30 000 euroa tästä tönöstä? ”Maailman pienin talo” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla uutisoitiin viime vuonna eräästä arkkitehdistä ja tämän erikoisesta kodista. Mies nimittäin asuu New Yorkin ytimessä Manhattanilla vuokrayksiössä, jonka koko on hulppeat 7,24 neliömetriä. Yksiön epäillään olevan Yhdysvaltojen pienin asunto.Kuva: eBay

Nyt eBay-nettikaupassa myydään maailman pienintä taloa. Tumbleweed XS House –nimen saanut puutalo rakennettiin viime vuonna erään museon taidenäyttelyä varten. 5,9 neliömetrin kokoisesta talosta löytyy pieni keittiö, wc-tila ja parvisänky. Taloa nettikaupassa katsoneet ovat olleet tyrmistyneitä ”tönön” hinnasta.Kuva: eBay

– Pienessä talossa arvostetaan sen designia ja tilasuunnittelua. Tämä yksilö on ollut näytillä museossa, joka vaikuttaa suuresti sen hintaan, talon kaupittelijat kirjoittivat eBay-sivustolla.