Huikea suoritus: Mies heitti korin helikopterista – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa villitsi taannoin eräiden nuorukaisten tekemä video, jossa he esittelivät huikeita temppujaan koripallojen ja frisbee-heittojen parissa. Nettivideolla muun muuassa nähtiin, kuinka eräs nuorukainen heitti sillalta uskomattoman pitkän frisbee-heiton merelle veneellä ajaneen kaverinsa syliin.

Nyt verkossa on julkaistu video, jossa eräs mies tekee uskomattoman korin. Scot Erikson –niminen mies nimittäin heittää helikopterin kyydistä 60 metrin korkeudesta tarkan korin maahan asetettuun koristelineeseen. Nettivideolla nähdään, kuinka mies onnistuu heittämään korin ”sukkana sisään” toisella yrittämällä.

Nettivideolla koristelineen vierellä istuvat miehet soittavat Scot-kaverilleen ja pyytävät tätä tuomaan heille koripallon. Sen jälkeen taivaalle pörrähtää helikopteri, josta Scot Erikson heittää kavereilleen pallon näyttävällä tavalla. Miesten tempaus ei kuitenkaan yltynyt maailmanennätykseen asti, sillä The Guinness World Records –ennätyskirjan mukaan korkein kori on heitetty 64 metrin korkeudesta.