Outo pahoinpitely: Aseena Justin Bieber -nukke

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber tahkoo nykyään miljoonia ja poplaulajasta on tehty esimerkiksi häntä muistuttavia nukkeleluja. Nyt erään amerikkalaisen miehen uutisoitiin käyttäneen Justin Bieber -nukkea leikkimisen sijaan hieman väkivaltaisempaan toimintaan. 

Coloradossa asuva Michael Nuanes oli nimittäin pahoinpidellyt tyttöystäväänsä teinipopparia muistuttavalla nukella. Poliisien mukaan pariskunta oli ajautunut rajuun riitaan, jonka aikana Nuanes oli napannut käsiinsä Justin Bieber -nuken. Pahoinpitelyä tutkineiden poliisien mukaan mies oli muun muuassa lyönyt julkkisnukella tyttöystäväänsä.

37-vuotiaan miehen kerrottiin ajautuneen sanaharkkaan tyttöystävänsä kanssa Facebook-kirjoitusten takia. Nuanes oli Justin Bieber -nukella hakkaamisen lisäksi repinyt 42-vuotiasta seurustelukumppaniaan hiuksista sekä töninyt ja lyönyt tätä. Hän joutuu oikeuden eteen toukokuussa muun muuassa pahoinpitelystä syytettynä, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.