Pettäjämiesten kuvat karkkipussin kylkeen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lähivuosina Hollywoodissa on paljastunut monia tapauksia, joissa julkisuuden henkilöt pettävät puolisojaan. Tunnetuimpia näistä pettäjistä ovat esimerkiksi golfin supertähti Tiger Woods, sekä Sandra Bullockin ex-mies Jesse James. Nyt tämäkin kaksikko tullaa näkemään erikoisessa yhteydessä, nimittäin karkkipussin kyljessä.

Cheaterville.com julkaisee uudenlaisen nallekarkkipussin, joka on pettäjäteeman mukaisesti Dummy Gummies -niminen. Pettäjinä pussien kyljissä esiintyy Tiger Woodsin ja Jesse Jamesin lisäksi entinen presidentti Bill Clinton sekä koripalloilija Kobe Bryant, Radar Online -sivusto kertoo.

Tuote on lähteiden mukaan valmisteluvaiheessa, ja sen menestystä tullaan aluksi testaamaan Las Vegasin markkinoilla. Karkkien odotetaan päätyvän kauppojen hyllyille kesään mennessä.

Cheaterville-nettisivuston toimintaideana on paljastaa puolisoitansa pettäneet. Nyt sivusto aikoo karkkimarkkinoilla hyödyntää tätä samaa mentaliteettia. Kaikille pussien kyljissä olleille pettäjille tullaan myös lähettämään elinikäinen varasto Dummy Gummies -nallekarkkeja – kunhan karkit vain ensiksi tulevat markkinoille.