Cheek jäi toiseksi: Räppärin bileissä satoi rahaa! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hiphop-tähtien tyyliin melkein poikkeuksetta kuuluu leveiden elämäntapojen esittely, esimerkiksi ökyhintavien korujen avulla. Viime kesänä Tampereella järjestetyssä Blockfest-tapahtumassa Cheek heitti yleisön joukkoon 2.500 euron arvosta viiden euron seteleitä.

Nyt Fabolous-nimellä esiintyvä räppäri on pannut paremmaksi, sillä miehellä on rahaa kuin roskaa – kirjaimellisesti. Muusikko, oikealta nimeltään John David Jackson, nimittäin heitteli tuhansia dollareita taivaan tuuliin. TMZ-sivusto kertoo, kuinka Fabolous oli Atlantalaisella strippiklubilla ollessaan heittänyt tukuittain rahojaan ilmaan – paikalla olleiden juhlijoiden suureksi iloksi. Katso kuvat tästä.

Muusikon kerrotaan käyttäneen rahasateeseen huimat 28.000 dollaria, eli noin 21.400 euroa. Diamonds-nimisellä klubilla oli parhaillaan käynnissä paikallisen radiopersoonan juhlat, eli talo oli täynnä. Dollarijuhliin oman panoksensa antoi myös koomikko Kevin Hart, joka lahjoitti toimintaan 7.000 dollaria. Sivuston mukaan rahaa oli liikkessä lopulta niin paljon, että jopa strippiklubin kattokruunun päällä oli kerros seteleitä.