Näyttelijäkaunotar ei halua Los Angelesiin – uskomaton syy!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen näyttelijä-malli Sienna Miller rakastui vuonna 2004 vastanäyttelijäänsä Jude Law’iin Alfie-elokuvan kuvauksissa. Unelmapariksi tituuleerattu näyttelijäkaksikko erosi vuosien kestäneen on-off -suhteen jälkeen. Nykyään Sienna odottaa ensimmäistä lastaan näyttelijä Tom Sturridgen kanssa.

Nyt 30-vuotias brittikaunotar kertoi, ettei hän voisi koskaan muuttaa Hollywoodin-julkkiksia vilisevään Los Angelesiin. Hän nimittäin kertoi pelkäävänsä sitä, että hän jää siellä koukkuun reseptilääkkeisiin. Sienna Millerin mukaan Hollywood on täynnä vaarallisia huumeita, eikä hän halua ottaa riskiä.

– Los Angeles on lääkehuuruisin paikka maailmassa. Siellä on massiiviset markkinat reseptilääkkeille. Minulla oli kerran Vicodin-reseptilääkitys, vaikka en edes tarvinnut sitä. Se on vaarallista, Sienna Miller kertoi Breaking News -sivuston mukaan.

Sienna Miller on englantilainen näyttelijä ja malli, joka on ollut mukana muiden muassa elokuvissa Layer Cake, Alfie ja Factory Girl. Pari vuotta sitten hän näytteli elokuvassa G.I Joe The Rise of Cobra. Nainen on toiminut myös muotisuunnittelijana. Miller seurusteli vuonna 2004 – 2006 Jude Lawn kanssa. Vuonna 2007 hänen kerrottiin olevan parisuhteessa itseään 14 vuotta vanhemman Rhys Ifansin kanssa. Hän on seurustellut nykyisen poikaystävänsä kanssa vuoden verran.