Sofia Vergara riisui seksinumeron kanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tehdään vuosittain suuri määrä erilaisia listauksia ja järjestetään äänestyksiä naisten kauneudesta, seksikkyydestä ja haluttavuudesta. Äskettäin Askmen.com valitsi Sofia Vergaran maailman halutuinmaksi naiseksi.

Nyt Sofia Vergara poseeraa Esquire-lehden tulevan seksinumeron kansikuvassa alusvaatteisillaan. Lehden teemanumeron sisällöstä ei kuvan ja otsikon perusteella jää juuri epäselvyyttä.

Moderni perhe -televisiosarjan kaunotar täyttää ensi heinäkuussa 40 vuotta, joten Halutuimman naisen tittelin saavutus oli siinäkin mielessä upea. Hän on vanhin äänestyksen koskaan voittaneista naisista.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Moderni perhe voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar on nykyisin yksi seuratuimpia naistähtiä.