Talent-tuomari lyttäsi Madonnan ja Kate Mossin: ”Huijari!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen journalisti ja televisiotähti Piers Morgan tunnetaan parhaiten Talent-kykyjenetsintäkilpailujen tuomarina. Kirjojakin julkaissut viihteen monitoimimies on esiintynyt vuodesta 2006 asti tuomarina Talent-ohjelmien Amerikan ja Britannian versioissa.

46-vuotias televisiotähti aloitti vuonna 2010 CNN-televisiokanavan Piers Morgan Tonight -keskusteluohjelman juontajana. Tämän vuoksi mies kertoi lopettavansa tuomaroinnin America’s Got Talent -kilpailussa. Nyt Talent-tuomari on kohauttanut lyttäämällä julkisesti supermalli Kate Mossin ja megatähti Madonnan maan rakoon.

Terävistä kommenteistaan tunnettu mies on mennyt tällä kertaa ehkä jopa hieman liian pitkälle. Piers Morganin mukaan supermalli on todellisuudessa hirveä ihminen ja ”pilalle hemmoteltu leidi Croydonista”. Mies väittää, että jos ihmiset tietäisivät millainen Moss on, kukaan ei olisi hänestä enää kiinnostunut.

Mies kertoo supermallin lähestyneen häntä eräässä hyväntekeväisyystilaisuudessa ja vain potkineen tätä pitkin iltaa jalkaan. Hänen mukaansa Moss on ”kerrassaan ilkeä pieni otus”. Popin kuningatarkaan ei säästynyt tuomarin kovilta kommenteilta.

– Madonna on täydellinen huijari ja ne käsivarret ovat hirveät. Tuntuu siltä kuin katsoisin Conan Barbaaria. Hän näyttää tällä hetkellä irvokkaammalta kuin koskaan, kertoo Piers Morgan Mirror -lehdelle.

Piers Morgan meni naimisiin Marion Shalloen kanssa vuonna 1991. Heillä on kolme yhteistä lasta, Spencer William, Stanley Christopher ja Albert Douglas. Pariskunta erosi 17 vuoden avioliiton jälkeen. Nykyään televisiotähti on naimisissa The Daily Telegraph -lehden kolumnistin Celia Waldenin kanssa. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa vuonna 2011. Tyttölapsi nimettiin Eliseksi.