Tara Reid kuihtui silmissä – silikonirinnat jäivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdessäkin poseerannut näyttelijätär Tara Reid yllätti taannoin ilmoittamalla menneensä hetken mielijohteesta naimisiin. Myöhemmin liitto osoittautui pätemättömäksi. Pian hänet nähdään American Reunion -elokuvassa.

35-vuotias American Pie -kaunotar on poseerannut viime aikoina usein lyhyissä minimekoissa, sillä neitokainen onnistui viime vuonna laihduttamaan itsensä taas huippukuntoon. Nyt laihduttaminen on kuitenkin mennyt jo liiallisuuksiin, sillä Tara on kuvattu kuihtuneen näköisenä Beverly Hillsissä.Kuva: SplashKuva: Splash

Nykyään Tara onkin taas sinkku, sillä hänen on huhuttu jättäneen ”aviomiehensä”. Vaalea kaunotar onkin viime aikoina kuvattu julkisuudessa useiden komistusten kainalossa.

Tara Reid on ollut kihloissa kaksi kertaa aikaisemmin Carson Dalyn ja Michael Axtmannin kanssa. Näyttelijätär seurusteli noin 10 vuotta Dalyn kanssa, mutta pitkäaikainen suhde päättyi kihlauksen purkamiseen. Myös nettiyrittäjä Michael Axtrammin kanssa kihloissa ollut Hollywood-tähti peruutti hääsuunnitelmat yllättäen. American Pie -tähti asteli taannoin näyttävässä asussa julkkisten Big Brother -taloon Britanniassa.