Uskomaton hätäpuhelu: Unohdin lapseni EILEN ravintolaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa ihmetytti taannoin erään perheenisän kauppareissu, sillä neljän lapsen isukki oli unohtanut puolivuotiaan vauvansa supermarketin parkkipaikalle. Nyt eräs amerikkalaisnainen on soittanut hätänumeroon hyvin hämmentävän puhelun.

Kymmenen lapsen 32-vuotias äiti nimittäin soitti hätänumeroon ja kertoi, että hän on ”mahdollisesti unohtanut viisivuotiaan lapsensa Chuck E. Cheese -leikkipaikan ravintolaan”. Texasissa asuva äiti oli ollut kyseisessä lasten leikkipaikassa viettämässä viisivuotiaan tyttärensä syntymäpäiviä.

Syntymäpäiväjuhlien loppumisen jälkeen perheenäiti oli poistunut leikkipaikasta yhdeksän lapsensa kanssa. Hän nimittäin unohti synttäreitään viettäneen lapsensa suosittuun lasten leikkimaailmaan. Leikkipaikan ravintolan työntekijät löysivät hätääntyneen tytön myöhään illalla.

Suurperheen äiti kuitenkin huomasi lapsensa katoamisen vasta syntymäpäivien jälkeisenä aamuna. Äidin kerrottiin tajunneen unohduksensa, kun hän oli herättelemässä lapsiaan kouluun. Sen jälkeen nainen soitti tyynesti hätänumeroon ja kertoi unohduksestaan. Sosiaaliviranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta ja leikkipaikkaan jätetty tyttölapsi on huostaanotettu, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.