Blondin matikkapää naurattaa: Kauanko menee 80 mailin ajamiseen 80 mailin tuntinopeudella?

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiusten värillä ei todellisuudessa ole merkitystä ihmisen älykkyyden kanssa. Blondi-stereotypioissa viitataan kuitenkin usein siihen, että vaaleaveriköt olisivat jostain syystä muita tyhmempiä. Nyt Yhdysvalloista on löytynyt eräs blondi, joka osaltaan edesauttaa stereotypian leviämisessä.

Nettivideolla nähdään kuinka autoileva pariskunta keskustelee matematiikasta. Aviomies esittää vaaleahiuksiselle vaimolleen kysymyksen siitä kuinka pitkään 80 mailin ajaminen kestää, kun auto liikkuu 80 mailin tuntinopeudella.

Lopputulos on herkullista katsottavaa, kun neitokainen pohtii kuumeisesti oikeaa vaihtoehtoa miehen naureskellessa vieressä. Termi ”mailia tunnissa” ei kuitenkaan vaimolle avaudu.