Klamydian laulaja videolla: ”Vedin lärvit ja sain turpaani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime päivän aikana monet kotimaiset mediat ovat kertoneet, kuinka suositun vaasalaisyhtyeen vokalisti joutui keskeyttämään esiintymisensä voimakkaan humalatilan takia. Samalla on paljastunut, että laulaja joutui äskettäin myös pahoinpitelyn uhriksi.

Vesku Jokinen osallistui perjantainat tamperelaisen Wave 100 -paikallistelevision Hyväntekijä-ohjelman haastatteluun, josta on nyt julkaistu maistiainen verkossa. Jokinen kommentoi haastattelussa myös kasvojensa ruhjeita ja paljasti olleensa tappelussa.

– Voin tässä katsojille kertoa, että kannattaa vitusti juoda viinaa, niin voi käydä näin. Vedin lärvit ja sain turpaani. Sellaista on elämä. Kellokin taisi saada vähän siipeensä. Täytyi koittaa vähän takaisinkin lyödä, niin kello on vähän hajonnut, Vesku Jokinen toteaa videolla.Kuva: Wave 100Kuva: Wave 100