Matkustajat ottivat seonneen lentoemännän kiinni – käsiraudoissa sairaalaan

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina maailmalta on kantautunut tietoja useiden lentohenkilökuntaan kuuluvien henkilöiden sekoiluista, joita matkustajat ovat säikähtäneet. Tuorein rajumpi tapaus sattui American Airlinesin lennolla, joka ei ehtinyt edes ilmaan.

Konkurssiin taannoin haetun yhtiön lentoemäntä, videon perusteella lennon purseri, sekosi täysin pian sen jälkeen kun kone oli lähtenyt portilta. Matkustajat järkyttyivät kuitenkin toden teolla, kun matkustamoesimies ryhtyi kertomaan, ettei hän ole vastuussa siitä että kone putoaa. Silloin matkustajat ottivat pelottavan tilanteen haltuunsa ja ottivat sekavan lentoemännän kiinni.

Matkustajat soittivat paikalle poliisit, jotka tulivat ja veivät purserin käsiraudoissa pois. Hänet vietiin sairaalahoitoon. Tilanne tallentui myös videolle.