Pikkupoika leikki aseella – karu lopputulos muka drive by -ampuminen

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Pikkupoikien leikkiessä usein sattuu ja tapahtuu. Nyt kuitenkin otsikoissa on tapaus, jossa oli aineksia isompaankin haaveriin – yhdeksänvuotias pikkupoika nimittäin ampui vahingossa 16-vuotiasta serkkuaan kaulaan.

Daily Mail -lehti kertoo, kuinka Anas Jaber niminen amerikkalaispoika oli pelaamassa videopelejä kotonaan, kun hänen serkkunsa osoitti häntä yllättäen aseella. Poika oli löytänyt aseen talosta. Anas nosti kätensä ja käski serkkunsa laskemaan aseen – jolloin ase vahingossa laukesi.

Luoti lävisti Anasin koholla olleen käden päätyen lopulta tämän kaulaan. Teinipoika ei kuitenkaan saanut ampumavälikohtauksesta hengenvaarallisia vammoja, vaikka joutuikin luonnollisesti sairaalahoitoon. Serkukset yrittivät kekseliäinä välttää mahdolliset seuraukset väittämällä viranomaisille, että Anasia oli ammuttu ohiajaneesta autosta.

Ammutuksi tullut teinipoika kuitenkin myöhemmin myönsi poliiseille totuuden tapahtuneesta. yhdeksänvuotias poika ei joutunut ongelmiin epäonnisen aseella leikkimisensä seurauksena. Tapauksen johdosta ei ole nostettu syytteitä, mutta poliisi tutkii parhaillaan kuka aseen omistaja.