Rihanna paljasti nakuilunsa erikoisen taustan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan kuntokuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Tähti nähtiin äskettäin julkisella paikalla läpinäkyvässä paidassa, joka paljasti hänen rintansa kokonaan.

Poptähti kommentoi jonkin aikaa sitten muodonmuutostaan ja kertoi kaipaavansa laihtumisensa jälkeen rintojaan ja muodokasta peppuaan. Nyt hoikistunut Rihanna on puhunut julkisesti suhteestaan omaan kehoonsa. Tähti kertoo käsitelleensä keho-ongelmiaan esiintymällä yhä paljastavammissa asuissa ja poseeraamalla alasti kameran edessä.

– Minun täytyi vain kohdata pelkoni vartaloni suhteen, joten aloin käyttäytyä rohkeammin. Mitä enemmän riisun itseäni alasti, sitä mukavampi olo minulla on, kertoo Rihanna The Sun -lehdelle.

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.