Disney-kaunottarella upea bikinivartalo – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla.

Nyt Ashley Tisdale on bongattu lomailemassa Havaijilla, jossa hän käänsi ainakin miespuolisten silminnäkijöiden katseet bikineissä.Kuva: Splash NewsKuva: Splash NewsKuva: Splash News

Ashley Tisdalen entinen poikaystävä on ohjannut musiikkivideoita muun muuassa Paris Hiltonille, Jordin Sparksille, David Archuletalle ja Blake Sheltonille. Tisdale kertoi taannoin ihailevansa miehessä luonnetta eikä niinkään ulkonäköä.

Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Nuori kaunotar julkaisee Twitter-blogiinsa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.

Uusimmat