DCX tekee paluun: Mukana The Voice of Finland -kaunottaret

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen danceyhtye DCX on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa erityisesti keikkarintamalla, mutta nyt tauko on päättymässä. Yhtye on nimittäin julkaissut uuden Erase You -singlen ja siihen tällä viikolla myös musiikkivideon. Nyt musiikkivideo on nähtävissä Starassa jo ennakkoon.

Erase You -kappale oli mukana Uuden Musiikin Kilpailussa ja se menestyi hyvin yleisöäänestyksissä. Yhtyeen vokalistina toimii The Voice of Finland -ohjelmassa siskonsa kanssa kilpaillut Bettina Hammarsten. Myös Bettinan sisko Isabella Hammarsten nähdään videolla tanssijana. Videolla nähdään myös DCX:n entinen laulaja Katri Metso ja  Mr Finland 2011 Ossi Oksa.Kuva: YouTube

Bettinan videolla nähtävän puvun suunnitteli Muodin Huipulle -ohjelmasta tuttu Wille Lipponen, joka on suunnitellu vaatteita myös esimerkiksi Antti Tuiskulle ja Anna Abreulle. Kuvauspaikkana toimi yleisöltä suljettu Näsilinna, jossa käytiin aikoinaan Suomen itsenäisyyssodan ratkaiseva viimeinen taistelu. Aiheesta on tulossa ensi-iltaan myös elokuva Näsilinna 1918.

Uusimmat