34-vuotias rocktähti kuoli esiintymislavalle kesken keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu australialainen rocktähti Gary Cornell on kuollut 34-vuotiaana. Hän menehtyi traagisesti esiintymislavalle kesken keikkansa viime lauantaina Perthin kaupungissa sijaitsevan Civic-hotellin klubilla.

Cornell tuupertui lavalle vain muutama minuutti esiintymisensä alkamisesta. Hänet kiidätettiin Perthin sairaalaan, mutta rokkarin pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä. Yhtye vahvisti kuoleman Facebook-sivuillaan, jossa bändin toinen jäsen Kaly Barcia kertoi tapauksesta.

– Gary tuupertui lavalle ja kaikki tekivät parhaansa yrittäessään elvyttää hänet. Ambulanssi vei hänet Royal Perth -sairaalaan, mutta häntä ei kyetty pelastamaan. Gary oli uskomaton esiintyjälaulajabiisintekijärumpalimuusikkopromoottori, loistava ystävä kaikille tutuilleen ja täynnä elämäniloa. Olen menettänyt parhaan ystäväni 17 vuoden ajalta. Lepää rauhassa, Kaly Barcia kirjoitti.