Potter-tähdelle pitkä vankilatuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvat ovat koko perheen tarinoita, joiden tähdiltäkin edellytetään moitteetonta käytöstä myös siviilissä. Joukkoon mahtuu usein myös ”mätiä omenia”, ja näin ollen myös Potter-elokuvillakin on omansa.

Hän on 22-vuotias näyttelijä Jamie Waylett. Hänet pidätettiin vuonna 2009 marijuanan kasvattamisesta, ja sittemmin hän jäi vielä toistamiseen kiinni huumeista. Lontoon mellakoiden aikaan pidätetty nuori mies yllätti kuitenkin toden teolla, sillä hänen hallustaan löytyi bensiinistä valmistettu palopommi. Nyt näyttelijä on joutunut oikeuteen vastaamaan tekosistaan.

Nyt Jamie Waylett on tuomittu oikeudessa kahdeksi vuodeksi vankilaan, BBC uutisoi. Tuomio tuli varkauksista, mutta samalla syyte palopommin heittämisestä kuitenkin hylättiin. Sen kanssa vankilatuomio olisi ollut huomattavasti pidempi.

Samalla selvisi, että Waylettin hallusta oli löytynyt kaupasta varastettua omaisuutta. Vincent Crabbin roolissa menestysleffoissa nähdyn Waylettin Audi-merkkisestä autosta löydettiin ratsiassa viranomaisten mukaan kahdeksan pussillista huumeita. Westminsterin alueella pysäytetyssä autossa oli pidätyshetkellä mukana toinenkin mieshenkilö ja molemmat pidätettiin.

Myöhemmin poliisit tekivät Potter-tähden Camdenissa sijaitsevaan asuntoon kotietsinnän, jossa asunnosta löytyi joukko kannabiskasveja. Löydettyjen huumeiden arvoksi ilmoitettiin 2.500 euroa. Lisäksi asunnosta löytyi myös niiden kasvatukseen tarvittavaa välineistöä.