Kardashianien äiti riippuvuudestaan: ”En pysty lopettamaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muuassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Kris Jennerin vanhin tytär, Kourtney Kardashian, odottaa parhaillaan tyttövauvaa. Nyt 56-vuotias realitymamma paljasti olevansa täysin riippuvainen lastenvaatteiden ostamiseen. Hän nimittäin kertoi törsäävänsä rahojaan shoppausreissuillaan esikoistyttärensä tulevaan lapseen. Krisin mukaan hän ei pysty lopettamaan riippuvuuttaan.

– En pysty lopettamaan shoppailua. Kourtney on niin vihainen minulle, kun ostan koko ajan vauvan vaatteita, Kris Jenner kertoi People-lehdelle.

Myös realityäidin Khloe-tytär odottaa sitä, että hän saa ostella ihania vaatteita tyttölapselle. 27-vuotias Khloe Kardashian-Odom haluaa muun muuassa ostaa tulevalle siskontytölleen säihkyvän glitter-mekon. Kourtney Kardashianilla on ennestään kolmevuotias Mason-poika.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.