Lauren Stoner nautiskeli Miami Beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner on ollut vuodenvaihteessa poikkeuksellisen paljon esillä ympäri maailmaa, kun hänet kuvattiin välipäivänä lomailemassa Yhdysvalloissa. Neitokaisen bikinivartalo noteerattiin välittömästi viihdelehdissä.

Lauren Stoner nousi ensimmäisen kerran laajemmin otsikoihin jo lokakuussa nautittuaan auringosta Miami Beachilla. Viime päivinä hänet on ikuistettu samoissa maisemissa niin ikään bikineissä. Päivä kului rannalla esimerkiksi sanomalehtiä lukien, mutta ympäristön miehet keskittyivät varmasti tuijottamaan Laurenia.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

27-vuotias amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiossa realityohjelman tähtenä. Hän tähdittää nimittäin Kim Kardashianin tuottamaa The Spin Crowd -ohjelmaa.