Lenny Kravitz haluaa elokuvatähdeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Muusikko Lenny Kravitz on tehnyt pitkän ja menestyneen musiikkiuran. Laulajatähti on palkittu useasti muun muuassa Grammy-palkinnoilla. Yhdeksän studioalbumia julkaissut Lenny Kravitz on myös näytellyt muutamissa elokuvarooleissa 2000-luvulla.

Lenny Kravitz tullaan näkemään pian Suomenkin valkokankailla ensi-iltansa saavassa Nälkäpeli-elokuvassa. Muusikko näyttelee elokuvassa Cinna-roolihahmoa. Nyt 47-vuotias tähtilaulaja kertoi halunneensa kyseisen elokuvaroolin, koska hän ei halua olla ”yhden mikrofonin mies”.

– Olen kuin stand-up-koomikko. Seison lavalla yksin mikrofonin kanssa ja voin sanoa ihan mitä huvittaa. Haluan kuitenkin tehdä töitä ryhmässä. Se on aina ollut intohimoni, mutta päädyin sooloartistiksi, Lenny Kravitz kertoi Scotsman-lehdelle.

Lenny Kravitzilla ja hänen ex-vaimollaan Lisa Bonetilla on 23-vuotias Zoe Kravitz-tytär. Pariskunta erosi vuonna 1993 kuusi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Sittemmin muusikko on deittaillut muun muuassa brasilialaismalli Adriana Liman kanssa. Lenny Kravitz on näytellyt muun muuassa Zoolander-elokuvassa itseään vuonna 2001.