Maailman kallein läppärilaukku – hinta 11 miljoonaa dollaria

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kannettavien tietokoneiden, kännyköiden ja tablet-tietokoneiden lisälaitteiden markkinoilla liikkuu vuosittain valtava määrä rahaa. Markkinoilta löytyy tuhansia erilaisia lisälaitteita, koteloita, laukkuja ja muita virityksiä, joilla käyttäjä voi erottua massasta.Kuva: Splash

Nyt eräs tuote erottaa kenet tahansa massasta, sillä kyseessä on maailman kallein läppärilaukku. Hollantilaisen CoverBee-yhtiön suunnittelema ja toteuttama tuote on tehty käsin, ja jokainen tuote on erilainen.

Tuotteen pohja on tehty harvinaisesta siperialaisen mustasoopelin nahasta ja siihen on kiinnitetty peräti 8.800 timanttia. Ohjehinta tälle näyttävälle läppärilaukulle on 11 miljoonaa dollaria. Samalla hinnalla saisi 5.500 kappaletta Applen 2.000 dollarin Mac Book Pro -tietokoneita.Kuva: Splash