Michael Jacksonin tappaja kuihtui vankilassa – syynä ripuli

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Michael Jacksonin tappaja Conrad Murray tuomittiin äskettäin neljäksi vuodeksi vankilaan. Sittemmin tähden henkilääkärinä toiminut Murray on valittanut tuomiostaan. Syyttäjä vaati tuomion julistamisen jälkeen, että Murrayn tulee maksaa 100 miljoonaa dollaria korvausta Jacksonin lapsille.

Äskettäin uutisoitin henkilääkäriä kohdeltavan vankilassa kuin Hannibal Lecteriä. Miestä vartioidaan kovemmin kuin ketään muuta vankia Los Angelesin miestenvankilassa. Nyt on uutisoitu, että popin kuninkaan entinen luottolääkäri on laihtunut kovasti vankilassa ollessaan.

Mies kärsii nimittäin TMZ-sivuston mukaan ”räjähtävästä ripulista”. Murrayn kerrotaan olleen vankilaan jouduttuaan hyvin sairas. Mies itse syyttää ripuloinnistaan vankilan huonoa vettä ja huonoa ruokavaliota. Murray kertoo, ettei hän voi syödä vankilaruokaa ja ostaa itselleen vankilassa omat sapuskat, joita kutsuu ”kissanruoaksi”. Mies syö päivittäin purkitettua tonnikalaa, lohta ja makrillia.

Mies yrittää vedota oikeuteen vapautuakseen, koska hän alkaa menettää terveyttään vankilassa. Murrayn kerrotaan laihtuneen vankilassa noin 13 kiloa vatsavaivojensa vuoksi. Los Angelesin poliisin edustaja on kommentoinut kuitenkin kaikkien vankien saavan tarpeeksi ravitsevaa ruokaa ja tarpeellisen lääketieteellisen avun näiden ongelmiin.

Murrayn oikeudenkäynti oli poikkeuksellisen pitkä, sillä pääkäsittely alkoi vasta kaksi ja puoli vuotta kuoleman jälkeen ja asiaa istuttiin tuomioistuimessa kuuden viikon ajan. Michael Jacksonin fanit odottivat tuomiota oikeustalon ulkopuolella äityivät raivokkaisiin suosionosoituksiin, kun tieto päätöksestä annettiin. Conrad Murray puolestaan murtui kyyneliin ja hänet kuljetettiin suoraan rangaistuslaitokseen.