Nainen haluaa maailman lihavimmaksi – naimisiin kokin kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Guinness World Records -ennätyskirjan maailman painavimmaksi naiseksi nimetty Pauline Potter painaa 318 kiloa. Eräs amerikkalaisnainen lihottaa parhaillaan itseään, jotta hänet nimettäisiin maailman painavimmaksi naiseksi. Susanne Eman -niminen nainen nimittäin haluaa lihottaa itsensä 550-kiloiseksi.

33-vuotias Arizonassa asuva Susanne Eman painaa nykyään yli 300 kiloa. Se ei kuitenkaan riitä ruoanhimoiselle naiselle, sillä jättiläisnainen haluaa saavuttaa yli 500 kilon tavoitteensa ennen kuin hän täyttää 41 vuotta. Hän onkin nyt mennyt kihloihin miehen kanssa, jonka ammatti on ihanteellinen naisen tavoitetta ajatellen.

Kahden lapsen äiti on nimittäin menossa naimisiin kokkina työskentelevän Parker Clackin kanssa. Jättiläisnaisen mukaan hänen parisuhteensa on ”tehty taivaassa”, sillä heitä molempia yhdistää rakkaus ruokaan. Naisen mukaan hänen lempiruokansa on spaghetti bolognese.

– Olemme täydellinen pari. Minä rakastan syömistä ja Parker rakastaa kokkaamista, Susanne Eman The Sun -lehdelle.