Nainen oli tietämättään naimisissa kolmen miehen kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on viime aikoina jäänyt ennätysmäisen paljon kiinni huijareita, jotka ovat esimerkiksi käyttäneet väärennettyjä henkilöllisyyspapereita. Äskettäin poliisit saivat käsirautoihinsa erään miehen, joka käytti näyttelijä Jack Nicholsonin kuvaa väärennetyissä henkkareissaan.

Nyt törkeän henkilöllisyysvarkauden uhriksi taannoin joutunut amerikkalaisnainen kertoi painajaismaisen tarinansa julkisuudessa. New Yorkissa asuva Anna Vargas sai nimittäin tietää vuonna 2004 olevansa neljän miehen kanssa naimisissa. 37-vuotiaan naisen syntymätodistus katosi 16 vuotta sitten ja hävinnyt asiakirja päättyi sittemmin vääriin käsiin.

Nainen sai tietää henkilöllisyysvarkaudesta, kun hän yritti mennä naimisiin kihlattunsa Angel Poggin kanssa. Maistraatin mukaan nainen oli ollut vuonna 1996 kaksi kertaa naimisissa meksikolaisen ja ecuagorilaisen miehen kanssa. Huijatuista avioliitoista järkyttynyt nainen päätti kuitenkin mennä naimisiin kihlattunsa kanssa.

Onnellinen avioelämä sai vuonna 2009 käänteen, kun Anna Vargasin Ecuadorissa asuva aviomies lähetti hänelle avioeropaperit. Sen jälkeen nainen päätti hankkia itselleen asianajajan, joka alkoi selvittämään henkilöllisyysvarkautta. Sittemmin selvisi, että nainen oli naimisissa myös Long Islandilla asuvan miehen kanssa, New York Post -uutisoi.