Ruotsin miljonääriäidin DJ-aviomies kiinni huijauksesta – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneen Ruotsin miljonääriäidit -ohjelman Isabel Adrianin aviomies on DJ-tähti Steve Angello, joka on puolestaan yksi kolmasosa Swedish House Mafia -yhtyeestä. Kreikkalais-ruotsalainen Angello on toiminut DJ-uransa lisäksi myös tuottajana. Nyt hän on otsikoissa hieman nolosta syystä.

Valtavia keikkapalkkioita DJ-keikoillaan tienaava Steve Angello on nimittäin jäänyt kiinni huijaamisesta keikallaan. Hänen esiintymistään kuvattiin videolle, ja samalla paljastui, ettei mies soittanutkaan itse levyjä. Sen sijaan kappaleet vaihtuivat automaattisesti, eli toisin sanoen Angello soitti yleisölle valmiiksi tehtyä nauhoitetta.

Monet DJ-tähden fanit ovat ihmetelleet paljastuksesta aiheutunutta kohua, mutta DJ-ammattilaiset pitävät tapausta nolona. Suomessakin paljastui 90-luvun alkupuolella hieman vastaava tapaus, joka aiheutti silloin runsaasti kohua ammattipiireissä. DJ-tähdille ulkomailla pelkästä seisoskelusta ja käsien nostelusta maksettavat kymmenientuhansien dollarien palkkiot voivat tuntua työmäärään nähden kohtuuttomalta.