Teinityttö käräytti rattijuopon äitinsä – pelkäsi istua kyydissä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin tapauksesta, jossa eräs rattijuoppo yritti paeta poliisia pidätyksen aikana hyppäämällä sillalta veteen. Nyt eräs amerikkalainen teinityttö on narauttanut poliisille äitinsä, joka ajoi autoa voimakkaassa humalatilassa.

Iowalainen Lori Anne Sedlacek nimittäin päätyi poliisien käsirautoihin teini-ikäisen tyttärensä ansiosta. 15-vuotias teinityttö oli soittanut poliiseille, kun häntä pelotti olla rattijuoppo-äitinsä vaarallisessa autokyydissä. Teinityttö soitti hätäpuhelun, jossa hän kertoi äitinsä olevan huonossa kunnossa ratin takana.

Poliisi pidättivät humalassa ajaneen naisen, kun tämä pysäköi autonsa eräälle parkkipaikalle. Poliisien mukaan 47-vuotias nainen oli haissut vahvasti alkoholille ja hänen puheensa takkuili. Puhalluttamisen jälkeen selvisi, että nainen ylitti jopa kolminkertaisesti rattijuopumusrajan. The Smoking Gun -sivuston mukaan naista syytetään nyt rattijuopumuksesta, vaaran aiheuttamisesta lapselle ja pidätyksen vastustamisesta.