Tiger Woods on muuttunut mies: ”Ei seksiä ilman rakkautta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Urheiluhistorian suurin seksiskandaali sai alkunsa marraskuussa 2009 kun golftähti Tiger Woods kolaroi Escalade-ökyautonsa päin puuta. Omituisen kolaroinnin jälkeen julkisuudessa paljastui maailman vaikutusvaltaisimman urheilijan pettäneen vaimoaan useiden naisten kanssa.

Tiger Woods on joutunut nyt jälleen uutisotsikoihin, kun hänen ex-valmentajansa Hank Haney on kirjoittanut golf-tähdestä The Big Miss -paljastuskirjan. Nyt 36-vuotias seksiriippuvuudesta kärsinyt Tiger Woods kertoi, ettei hän aio enää palata taannoiseen elämäntyyliinsä. Golffarin mukaan hän ei halua enää harrastaa seksiä naisten kanssa, joista hän ei välitä.

– Villit tytöt ovat perässäni jatkuvasti tämän asian takia. En kuitenkaan halua harrastaa seksiä ihmisen kanssa, jota en rakasta, Tiger Woods kertoi ESPN-sivustolle.

Golffarin ex-valmentaja Hank Haney väittää kirjassaan, että Tiger Woods on törkeäkäytöksinen muita ihmisiä kohtaan. Hank Haneyn mukaan golf-tähti antoi kuuluisuuden nousta hattuunsa. Valmentaja myös paljasti, että Tiger katsoi aina hotellihuoneissa pornoa.

Tiger Woods, oikealta nimeltään Eldrick Tont Woods, on amerikkalainen ammattilaisgolffaaja. Hän avioitui vuonna 2004 ruotsalaismalli Elin Nordegrenin kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta, Sam Alexis ja Charlie Axel. Näyttävä aviopari erosi seksiskandaalin tultua julki vuonna 2010. Elin Nordegrenin väitettiin jahdanneen taannoin miestään golfmailan kanssa, kun hän sai tietää tämän seksisuhteista.