X Factor -tuomarin pornovideo julkisuuteen?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tuli alunperin tunnetuksi N-Dubz -yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b-musiikkia. Laulajatähti nähtiin äskettäin tuomarina X Factor -ohjelman brittiversion kahdeksannella tuotantokaudella.

Tulisa Contostavlos joutui äskettäin noloon tilanteeseen lentokentän lähtöselvityksessä, kun hänen dildonsa alkoi värisemään tämän matkalaukussa. Nyt 23-vuotias laulajakaunotar on joutunut seksivideo-kohun keskiöön. Pappzd-sivustolla nimittäin julkaistiin aiemmin tällä viikolla seksivideo, jonka tähtenä väitetään olevan Tulisa Contostavlos.

Seksivideon julkaisemisen jälkeen fanit kohisivat verkossa neitokaisen intiimivideosta. Seitsemän minuuttia kestävä seksivideo poistettiin kyseiseltä sivustolta vain muutamassa minuutissa, kun sivusto oli kaatua räjähtäneistä katsojamääristä. Tulisan kerrottiin olevan kauhuissaan tilanteesta ja hän onkin pestannut asianajajansa selvittämään asiaa. Hänen taustavoimansa kiistävät videon jyrkästi.

– Seksivideo on 100 prosenttisesti valhetta. Tulisa ei ole todellakaan videolla. Hän ei ole koskaan antanut kenenkään videokuvata häntä makuuhuoneen puolella, laulajatähden edustaja Simon Jones kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.