Vauvan vaarallinen leikki järkyttää – laskee peppumäkeä portaissa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

YouTube-videopalvelussa katsotuimpien videoiden joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat vauvavideot. Joissakin videoissa näytetään suloisten taaperoiden leikkihetkiä. Osa lasten leikeistä voi silti olla jopa vaarallisia, vaikka ne tehtäisiin aikuisenkin valvonnassa.

Nyt on noussut suosituksi tuore video, jossa vauva leikkii kyseenalaisessa ympäristössä. Pieni vesseli nimittäin laskee peppumäkeä kotinsa portaissa. Lapsen isä, joka kuvaa leikkejä nauhalle, vain nauraa taaperon touhuille.

– Tämä on niin hauskaa, nauraa isä useamman kerran videolla.

Lapsen leikit näyttävät huterilta, mutta vauva vain kikattaa pudotessaan porrasaskelmalta toiselle. Aina kun lapsi tömähtää maahan hänen naurunsa yltyy. On suoranainen ihme, ettei muksu menetä tasapainoaan ja putoa portailta videolla.