Voitti lotossa miljoonia – menetti kaiken YHDESSÄ illassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monien suurimpiin unelmiin kuuluu varmasti lotossa suuren rahasumman voittaminen. Otsikoissa on nyt Zou Bingsheng -niminen mies, jolle tämä unelma tuli todeksi. Rahakkaan loppuelämän viettämisen sijaan mies kuitenkin onnistui häviämään koko miljoonan dollarin voittopottinsa kasinossa – yhden illan aikana.

Yhdysvaltoihin Kiinasta muuttanut Bingsheng voitti 20 dollaria maksaneella lottokupongilla miljoona dollaria vuonna 2009. Lottovoittaja ja hänen vaimonsa Liu Liqin aikoivat käyttää rahasumman oman kampaamon ja sushikaupan perustamiseen. Näitä suunnitelmia ei kuitenkaan koskaan ehditty toteuttaa, sillä kokkina työskentelevä mies törsäsi koko voittosumman uhkapeleihin.

31-vuotiaan pelaamisinto ei laantunut edes miljoonapotin kuluttamisen jälkeen, vaan miehelle kertyi pelaamisensa takia valtavia summia velkoja. Kuluttamisesta kimpaantunut Liu-vaimo otti peliongelmaisesta miehestään avioeron. Aivan kokonaan nainen ei kuitenkaan miehestään eroon pääse, sillä nyt Bingshengin lainaamia rahoja takaisin perivät ihmiset ovat alkaneet ottamaan häneen yhteyttä.

– Hän oli se joka otti rahat, älkää sekoittako minua tähän, kampaajana työskentelevä Liu vetoaa velkojiin median välityksellä.

Uusimmat