Dakota Fanning bongattiin punakkana ja meikittömänä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viisivuotiaana näyttelijänuransa aloittanut Dakota Fanning lukeutuu nykyisin Hollywoodin halutuimpien teinitähtien joukkoon. Tähden tuoreimpia elokuvia ovat muun muuassa The Runaways ja Twilight – Aamunkoi: osa 1. Seuraavaksi neitokainen nähdään pian julkaistavassa Twilight – Aamunkoi -elokuvan toisessa osassa.

Äskettäin 18-vuotiaan entisen lapsitähden seksikäs hajuvesimainos kiellettiin. Nyt Fanning on ikuistettu lentokentällä täysin meikittömänä. Tavanomaiseen neulepaitaan ja kukkasellisiin housuihin pukeutunut tähti hymyili kuvaajille näiden ikuistaessa hänen luonnolliseen tyylinsä.Kuva: SplashKuva: Splash

Kuvissa meikitön teinitähti näyttää hieman punakalta, mutta iloiselta. Fanning kannattaa ilmeisimmin jalat maassa -asennetta, nuori nainen kantoi nimittäin lentokentällä itse omat matkatavaransa.

Dakota Fanning joutui taannoin raiskauskohun keskipisteeksi, kun jo toinen hänen roolihahmoistaan raiskattiin valkokankaalla. Lapsitähden imagoaan pyyhkivä kaunotar on esiintynyt useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Tähden kuuluisimpia elokuvia ovat muun muuassa Minä olen Sam, Uptown Girls, Hide and Seek ja Ansassa. Hän on myös esiintynyt muun muuassa televisiosarjoissa C.S.I ja Teho-osasto.