Big Brother -kaunottaren jättirinnat katosivat – DD-kuppi leikattiin AA-kokoon! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten vakavia vammoja pahoinpitelyssä saanut Danielle Lloyd oli menettää rytäkässä toisen jalkansa lennettyään lasipöydän läpi. Britannian Big Brother -ohjelmassakin mukana ollut neitokainen toipui kuitenkin nopeasti mustasukkaisuudesta aiheutuneesta pahoinpitelystä.

Danielle on nyt yllättänyt pienennyttämällä rintojaan huomattavasti. Alla olevissa arkistokuvissa hänellä oli vielä muhkeat DD-kuppikoon rinnat, mutta nyt operaation jälkeen koko on Daily Mail -lehden mukaan AA. Verkkolehti on julkaissut myös tuoreita kuvia operaation tuloksista bikineissä. Katso kuvat tästä.Kuva: SplashKuva: Splash

28-vuotias entinen Miss Englanti Danielle Lloyd menetti aikanaan missikruununsa jo missivuotensa aikana, koska se päätyi murtovarkaiden käsiin. Viime vuonna nettioperattori Orange julkaisi Britannian haetuimpien julkkistähtien nimet, ja kymmenen kärkijoukkoon mahtui tuolloin myös Danielle Lloyd. Ykkösenä komeili Cheryl Cole.